onsdag, februar 14, 2007

Alle hjerters dag





I dag er det alle hjerters dag, eller Valentine's day om du vil. Dagen der elskende hjerter anstrenger seg ekstra for å vise sin kjærlighet til mannen/kvinnen i sitt liv.


Det er delte meninger om valentine's day. Enkelte mener det er en komersiell dag som kvalmende metter buttikkenes store pengeappetitt, og at det er en god grunn til å boikotte hele dagen. Selvfølgelig blir også denne dagen kommersialisert, slik som julen, påsken osv, men jeg synes ikke det er en god nok grunn til å boikotte kjærlighetsdagen. Andre mener det er tull å sette av èn dag for å vise kjærlighet, når det er noe man bør gjøre hver dag. Jeg er helt enig i at man alltid bør anstrenge seg for å vise sin kjærlighet til de man er glad i, men selv om denne dagen setter kjærligheten i fokus, trenger man ikke automatisk å begrense seg resten av året! Det å feire jul begrenser jo ikke mennesker å gå i kirken en hvilken som helst annen dag, og det samme prinsippet gjelder her.

Vi har også de som gruer seg til Valentine's day fordi de er single. Dette er kanskje det dummeste argumentet. Hallo - dette er en ypperlig anledning til å be noen på date, eller sende en valentinehilsen til en man har et godt øye til! Og hvem vet - kanskje man selv får et hyggelig kort i postkassen?

Jeg oppfordrer alle til å gjøre det lille ekstra for sin kjære i dag, men glem ikke kjærligheten i morgen og resten av året.


Happy Valentine!

5 kommentarer:

Torild sa...

Har ajllerede vårre ut å kjøpt rose å fæssta på æn bamse. D e faktisk tredje år på rad at e jær akkurat d... Ga bort dejnn ajller første roså t`n Johan får 2 år sia.. D funka d! :D E har i tillægg skrevve på nåjnn or på ejtt kort e har laga sjøl.
E e hælt eni me d i d at d går ann å jærra sånnt ejllers å! E jir bort nåjnn roså me bamse på i løpe av ejtt år... Det e dejnn første i år, men d bli GARANTERT flær!

Happy Valentine fålkens! :D

Victoria sa...

SÅ du er romantiker du også, hører jeg? Det er bra du tar vare på kjærligheten. Lenge leve! Jeg skal finne på noe til Lee i dag. Kanskje et dikt og en liten gave? Jeg elsker denne dagen! Kos dere:)

Lotte sa...

Hey, sweetie! Hvordan var Valentinsdagen deres? Jeg fremstår som en gretten bamsehater dagen derpå, men det får nå heller stå sin prøve. ;)

Victoria sa...

Vi brukte Valentindagen på å vaske ut av leiligheten vår i Waldemar Thranes gt. Vi ble sent ferdig, men feiret alikevel med hjerter og kort og en flaske rødvin!

Lotte sa...

Oida.. jaja, men nå er dere ihvertfall ferdige med dét! :) Deilig at dere fikk en liten romantisk feiring uansett, da! :)